Musholm bugt Feriecenter kåret til verdens mest universelle byggeri

Udvidelsen af Musholm med en ny multihal og nye ferieboliger indfrier Muskelsvindfondens mangeårige drøm om at skabe et internationalt førende ferie- og sportscenter for mennesker med handicap. Kåret til verdens mest universelle byggeri af The International Association of Universal Design og fremhævet verden over som et nybrud inden for tilgængelig arkitektur – fra den danske pavillon under OL i Rio de Janeiro til Den Internationale Arkitekturbiennale i Venedig – har udvidelsen styrket fortællingen om Muskelsvindfonden som en fremsynet handicaporganisation.

Arkitekter AART: http://aart.dk/da/projekter/musholm

Landskabsprojektet er skitseret og projekteret af Mette Bruun Yde i BSAA URBANlab, som Mette Bruun Yde var medstifter og indehaver af frem til marts 2016.