Forskershow mad

Scenografi til forskershow produceret af folkeuniversitetet.

Dagens ret: Åndelig føde. 
Forestil dig en overdådig  menu af nysgerrig og kritisk forskning, der kan mærkes. Tilsæt nu en ordentlig sjat kunstneriske indslag - velkommen til forskershow! 

Vi sætter blus under følelserne og tænkningen i kog, når showet zoomer ind på én af livets absolutte nødvendigheder: at spise mad. En flok forskere med forskellige fagligheder giver os udfordrende og nye vinkler på mad, og vi skal høre om smag, sundhedssyge, myrespisning, nydelse og meget mere. Forskerne har ladet sig træne i teatrets kunst, og giver os en oplevelse, der hylder madglæden. Samtidig stilles der kritiske spørgsmål til, om turen til køledisken er så uskyldig, som den ser ud til. Med indslag fra musikkens, gastronomiens og kunstens verden går forskerne på scenen for at give dig hver sit perspektiv på, hvad det vil sige at spise, smage og leve med maden.

Det hele danner et samlet show med alt, hvad du bør opleve om mad.

Oplev bl.a.: Brian Benjamin Hansen (filosof), Lea Muldtofte Olsen (ph.d.-studerende ved Æstetik og kultur), Søren Hein Rasmussen (historiker), Hans Joachim Offenberg (seniorforsker i bioscience), Mathias Porsmose Clausen (postdoc i gastrofysik), og Lillian Munk Rösing (lektor i litteraturvidenskab), sangerinde Ane Monsrud, skuespiller og danser Susanne Bonde og få en smagsoplevelse med kokkene fra STYRBÆKS. 

Forskershowet er støttet af Louis-Hansens Fond samt Uddannelses- og Forskningsministeriets udlodningsmidler.

Showet er produceret af: Folkeuniversitetet 
Og i samarbejde med: Klods Hans for Viderekomne
Fotograf: Vestergaard Photography