Mette Bruun Yde

Mette Bruun Yde
ARKITEKT CAND. ARCH

Mette Bruun Yde er byrums- og landskabsarkitekt. Hendes erfaring omfatter alle faser fra idégenerering til viden om implementering af anlæg. Som projekt- og byggeleder varetager hun alt fra skitsering, brugerworkshops, budgetoverslag, kontraktskrivning, projektering og styring af økonomi. 

Mette Bruun Ydes fokus er at finde den kreative nerve i alle projekter. I hendes mangeårige kunstneriske arbejde med blandt andet design og udførelse af midlertidige byrums- og festivalinstallationer samt udsmykninger til klubber og musiksteder har fortællingen i arkitekturen været bærende. Derudover har hun en særlig en interesse for sammenhængen mellem leg, læring og bevægelse og udformningen af det offentlige rum. Hendes viden om børn og unges bevægelses- og interaktionsmønstre overføres til intelligente, kreative frirum, der tilbyder mange forskellige former for brug.

Rosa

ROSA MARIE ØLGAARD
ARKITEKT MAA

Arkitekt med erfaring fra både større og yngre tegnestuer i Aarhus. Rosa er en samvittighedsfuld sagsarkitekt og en dygtig formgiver. Rosa følger processen fra skitsering til udbudsmateriale. Rosa har 4 års erfaring med ide- og projektudvikling, skitsering, modellering og sagsstyring.

 

Bodil

BODIL VEIBÆK
ARKITEKT CAND. ARCH.

Bodil Veibæk arbejder på tværs af arkitektur, grafik og film. Hendes erfaring omfatter visualisering, præsentation og tegning, udvikling af  byggeprojekter og byggeledelse på f.eks. Magasin i Odense. Tillige har hun designet MBYlands website. Bodil Veibæk fungerer som grafiker på mange af tegnestuens projekter, bl.a. Nye Våler Kirke, Byotoperne i Helsingør og De Grønne Etablissementer.

Arin

ARIN PETERSEN
ARKITEKT CAND. ARCH.

Arin Petersen har stor projekteringserfaring med både landskabsopgaver, byggeri og messestande. Desuden arbejder han med visualiserings og 3D. Arin Petersen har medvirket på opgaver som Cirkelhuset, Musholm Bugt Feriecenter, Stage Design for Roskilde Festivalen samt interiør- og illustrationsopgaver.