Mette Bruun Yde

Mette Bruun Yde
ARKITEKT CAND. ARCH

Mette Bruun Yde er byrums- og landskabsarkitekt. Hendes erfaring omfatter alle faser fra idégenerering til viden om implementering af anlæg. Som projekt- og byggeleder varetager hun alt fra skitsering, brugerworkshops, budgetoverslag, kontraktskrivning, projektering og styring af økonomi. 

Mette Bruun Ydes fokus er at finde den kreative nerve i alle projekter. I hendes mangeårige kunstneriske arbejde med blandt andet design og udførelse af midlertidige byrums- og festivalinstallationer samt udsmykninger til klubber og musiksteder har fortællingen i arkitekturen været bærende. Derudover har hun en særlig en interesse for sammenhængen mellem leg, læring og bevægelse og udformningen af det offentlige rum. Hendes viden om børn og unges bevægelses- og interaktionsmønstre overføres til intelligente, kreative frirum, der tilbyder mange forskellige former for brug.

Bodil

BODIL VEIBÆK
ARKITEKT CAND. ARCH.

Bodil Veibæk arbejder på tværs af arkitektur, grafik og film. Hendes erfaring omfatter visualisering, præsentation og tegning, udvikling af  byggeprojekter og byggeledelse på f.eks. Magasin i Odense. Tillige har hun designet MBYlands website. Bodil Veibæk fungerer som grafiker på mange af tegnestuens projekter, bl.a. Nye Våler Kirke, Byotoperne i Helsingør og De Grønne Etablissementer.

1424791734786.jpg

ARIN PETERSEN
ARKITEKT CAND. ARCH.

Arin Petersen har stor projekteringserfaring med både landskabsopgaver, byggeri og messestande. Desuden arbejder han med visualiserings og 3D. Arin Petersen har medvirket på opgaver som Cirkelhuset, Musholm Bugt Feriecenter, Stage Design for Roskilde Festivalen samt interiør- og illustrationsopgaver.

Benedicte MBYland.jpg

Benedicte Krone
BA.ARCH

Benedicte er vores effektive studiemedarbejder.
Hun arbejder med visualisering og 3D modellering særligt i forbindelse med konkurrencer. Foruden det grafiske arbejde med bl.a. udearealerne til Dybbølvej i Risskov, varetager hun MBYlands profil på de sociale medier.

gitte.jpg

Gitte hansen
grafisk designer, BA.ARCH

Gitte Hansen arbejder hos MBYland som freelance grafisk designer og arkitekt. Hun er en meget dygtig formgiver, og har arbejder primært med konkurrencer hvor hun bruger hendes færdigheder indenfor 3D visualisering og grafisk arbejde., som bl.a. ses ved projekterne med Risskov skole og Gram motorikcenter.

IMG_8062.jpg

kristina jørensen
arkitekt cand. arch.

Kristina er uddannet fra arkitektskolen i Aarhus og arbejder indenfor alle skalaer indenfor arkitektonisk design. Kristina er medejer af Hilberth & Jørgensen Arkitekter og freelancer for MBYland når der er større opgaver der skal løses. Kristina tager sig kærligt af vores mindre bygningsdesigns af pavilloner, cykelskure og udemøbler.
Kristina benytter Revit, ArchiCad og Adobe programmerne.